Utmärkande för industriella golvbeläggningar, såsom vinylestergolv, är att de är lättstädade, hygieniska, slitstarka och har en hög kemisk och termisk resistens. Dessa golv erbjuder en stor flexibilitet vad gäller val av struktur och färg. Inom verksamheter som har golvytor som utsätts för tung och intensiv trafik, som till exempel pappers- och massaindustrin, kemiindustrin, livsmedelsindustrin, verkstadsindustrin, fordonstillverkningsindustrin, men även i truckgångar och på lagerytor, är massagolv ett bättre val. 

 

Golvsystem i offentliga miljöer har lättstädade, slitstarka och dekorativa golvbeläggningar. De har stor flexibilitet avseende val av färg och struktur samtidigt som de har god funktionalitet. Dessa golv fortsätter att vara vackra många år framöver och passar perfekt på större, öppna ytor med intensiv trafik, till exempel på flygplatser, väntsalar, foajéer, hotell, restauranger, varuhus, trädgårdscentrum och butiker.  

bil

Vinylestergolv passar bilindustrin och som verkstadsgolv då de är kemikalierresistenta, slitstarka, lättstädade och antistatiska. 

flygplats2

Funktionella golvbeläggningar som även är lättstädade, dekorativa, slitsarka och medför stor flexibilitet vad gäller var av struktur och färger.  

rekreation

Fogfria golv med god funktionalitet, som även är lättstädade, slitstarka, dekorativa och flexibla avseende val av struktur och färg.  

idrott2

Golvbeläggningar i högsta divisionsklass som både är slitstarka och säkra. Lättstädade golvbeläggningar för korridorer och omklädningsrum. 

parkeringshus

För ett tryggare och säkrare parkeringshus är massagolv att rekommendera. Dessa golvbeläggningar är extremt slitstarka samtidigt som de har attraktiva strukturer och färger. Golvmålning och golvfärg för parkeringshus och garagegolv. 

varuhus

Slitstarka fogfria golv med god funktionalitet, som även är lättstädade, dekorativa och är flexibla i valet av färger och struktur. Golvbeläggningarna passar för entréer, gångar/korridorer, parkeringshus, butiker och uppehållsrum. Vi kan även utföra golvsanering om det behövs.