mondeco

Mondeco Classic 

Mondéco sortimentet består av fogfria, slitstarka och dekorativa golvbeläggningar. 

Mondéco Classic är en dekorativ fogfri epoxibaserad terrazzo golvbeläggning. Den består av fillerblandning som innehåller marmor. Skikttjockleken är cirka 8 mm. 

Genom att mixa en av Mondécos bindemedelskulörer med en av Mondéco Classics åtta fillerblandningarna får du en unik golvbeläggning. För att se hela kulörsortimentet, se Mondéco Crystal systemdatablad. 


mondeco2

Mondeco Exotic 

Mondéco Exotic är en fogfri epoxibaserad terrazzo golvbeläggning. Den består av fillerblandning som innehåller kristall, pärlemor och infärgat glas. Skikttjockleken är cirka 8 mm. 

Genom att mixa en av Mondécos bindemedelskulörer med en av Mondéco Exotics sex fillerblandningarna får du en unik golvbeläggning. För att se hela kulörsortimentet, se Mondéco Crystal. 


mondeco3

Mondeco Earth 

Mondéco Earth är en fogfri epoxibaserad terrazzo golvbeläggning. Den består av fillerblandning som innehåller granit och flinta. Skikttjockleken är cirka 6 mm. 


mondeco4

Mondeco Crystal Ice

Mondéco Crystal är en exklusiv och fogfri epoxibaserad terrazzo golvbeläggning. Den består av fillerblandning som innehåller transparant kristallglas. Skikttjockleken är cirka 8 mm.